Продаж
Датчик струмуPW-SS49E-CORE
168,00 грн 168.0 UAH ( приблизно $ 6,88 )
Продаж
A11095 Датчик напруги RS-485
350,00 грн 350.0 UAH ( приблизно $ 14,33 )
Продаж
A11092 Датчик струму RS485-CORE
250,00 грн 250.0 UAH ( приблизно $ 10,23 )